Gratis & Sponsrad domän?

Vi på Billigatoppdomäner.se vill gärna öka vår synlighet på fler webbplatser och bloggar och därför erbjuder vi oss att betala era domänavgifter i ett år. Det innebär att du kan få din domän gratis i 1 år.

Vi kan betala er domänavgift 1 år om du lägger en länk till oss där du tydligt berättar att vi på billigatoppdomäner.se sponsrar din domän.

Hur gör jag för att ni ska betala min domän?

Fyll i formuläret nedan och berätta kortfattat om din blogg/hemsida och om vi tycker den är intressant så betalar vi din domänfaktura! Ange även vad din domän kostar. Som ni ser i vår lista varierar priserna kraftigt mellan olika domänregistrarer.

Vad krävs för att ni ska betala min domänavgift?

Vi bedömer varje förfrågan individuellt. Vi accepterar inte hemsidor inom spel, erotik eller liknande.

Jag har ingen egen hemsida men vill starta en. Kan ni hjälpa mig?

Absolut, kan vi hjälpa dig också. Skicka ett mail till oss och beskriv vad din hemsida/blogg ska handla om så kan vi direkt säga om vi kan sponsra din domän första året. Tänk dock att du även behöver hosting/webbhotell för din domän.

Jag har precis köpt min domän. Kan ni sponsra mig ändå?

Det är klart det är möjligt. Hör av dig till oss och skicka en kopia/bild på din domänfaktura så kan vi betala pengarna direkt till dig om vi anser att din hemsida är intressant.

När betalar ni min domänkostnad?

Vi betalar din domänkostnad när vi via mail godkänt din hemsida samt att du har lagt upp information på din hemsida/blogg om att vi sponsrar din domänkostnad.

Kontakta oss rörande sponsring

Alla toppdomäner

I vår lista visar vi de mest populära toppdomänerna för den svenska marknaden. Vi har dock priser för 2078 olika billiga domäner.

Domänkampanjer?

Vi samlar alla domänkampanjer vi ser här för att du ska kunna se såväl aktuella domänkampanjer som historiska kampanjer på olika toppdomäner.

Kampanjer på svenska webbhotell

Är du istället på jakt efter ett nytt svenskt webbhotell? Här samlar vi aktuella erbjudanden på olika webbhotell på den svenska marknaden!

Domänkampanjer & Kampanjer Webbhotell

Här listar vi aktiva kampanjer på olika toppdomäner och webbhotell. Tipsa oss gärna om vi missat någon kampanj, antingen på Twitter eller kontakta oss via vårt kontaktformulär!


Domänkampanjer

Just nu har vi 4 kampanjer för domäner.

Loopia: .SE

19 kr

Gilltig: 2019-02-18-2019-02-24

Loopia: .SITE

29 kr

Gilltig: 2019-02-18-2019-02-24

Loopia: .TECH

39 kr

Gilltig: 2019-02-18-2019-02-24

Loopia: .ONLINE

39 kr

Gilltig: 2019-02-18-2019-02-24

Kampanjer Webbhotell

Just nu har vi 4 olika kampanjer för webbhotell.

EgenSajt

Anpassa efter dina behov! från 29 kr/mån

Enkelt och kraftfullt webbhotell från Egen Sajt Prestanda och kvalitet för ditt webbhotell ska inte vara dyrt, Egen Sajt erbjuder webbhotell från 29 kr per månad
Läs mer om kampanjen från EgenSajt

EgenSajt

70% rabatt på webbhotell, från 8kr/mån

70% rabatt på alla webbhotellskonton från EgenSajt denna vecka, skynda att fynda!
Läs mer om kampanjen från EgenSajt

Miss Domain

Erbjudande för Basic, Professional & Ultimate Webbhotell

Erbjudande på Basic, Professional & Ultimate Webbhotell från Miss Hosting! Miss Hosting erbjuder som alltid 45 dagars pengar-tillbaka-garanti
Läs mer om kampanjen från Miss Domain

Seven Star

1 års webbhotell från 149 kr första året

Din webbplats hem på nätet! Hyr in dig på vårt webbhotell och vi ser till att din hemsida är online året runt.*ÅR 2 FAKTURERAS ORDINARIE PRIS PER ÅR. Ansök redan idag!
Läs mer om kampanjen från Seven Star

Följ oss på Twitter

Följ oss för att få notiser om när det finns nya kampanjer.

Kontakta oss